لیست اختراعات ایوب عادلی‌کودهی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ اظهارنامه: 1389/11/04
مالک/مالکان: محسن سروش
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات جامعه امروزي سرقت چرخ هاي اتومبيل هاست كه در هر جامعه و شهري اين سرقت ها انجام مي گيرد و از آنجايي كه خريد دوباره اين چرخ ها و لاستيك ها متحمل هزينه زيادي است بايد چاره اي انديشيده شود دستگاه طراحي شده از سرقت چرخ هاي اتومبيل جلوگيري مي كند. اين دستگاه شامل يك چرخدنده بزرگ در مركز كه با چهار چرخ دنده به صورت متقارن در تماس قرار گرفته است مجموعه چرخدنده ها توسط يك دستگاه قفل ساده قفل شده اند بطوريكه تا قفل باز نشود هيچكدام از چرخدنده ها نمي چرخند و پيچهاي متصل به آنها (پيچ هاي چرخ) باز يا بسته نمي شوند. اين قطعايت مي توانند از جنس هر فلز محكمي مانند فولاد صنعتي ساخته شوند. كليد واژه ها: 1- چرخ دنده 2- قفل 3- رينگ 4- پيچ چرخ 5- لاستيك و رينگ

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/17
مالک/مالکان: هژير مشمول
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

اين مدل از دستگاه آينه (VZLGR) از دو الكتروموتور هوشمند استفاده مي كند كه يكي براي تزريق مايه درون كيسه كريستال پيش بيني و طراحي شده است و ديگري براي تزريق مايع به درون چهار جك كوچك جهت حركت در آينه بر جهت هاي فرعي اصلي بر روي پايه مفصلي مانند كه آينه بر روي آن قرار دارد مقابل نصب بر روي پايه اصلي يا همان كاور آينه است. مايع مورد استفاده براي تغيير زواياي نماي آينه و مايع تزريقي درون كيسه كريستال بايد از نوعي انتخاب گردد كه نقطه دماي انجماد پايين تر از منفي 30 درجه سانتي گراد باشد تا در سردترين روزهاي زمستاني موجب انجماد مايع درون اين دو وسيله حركتي آينه نگردد و به راحتي ايفاي نقش در كارايي آينه انجام دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/26
مالک/مالکان: محمدعلی مسافری
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

مخازن جهت كار در سيستم هاي مختلف (حتي يك مخزن آب جهت مصرف يك آپارتمان) نياز به كنترل دارد كه اين كنترل نسبت به حساسيت مخزن حالات مختلفي دارد. ترانسيمتر هوشمند انكدري مخازن پتروشيمي، ترانسيمتري است كه در اندازه گيري حساس با دقتي بالغ بر يكي ميلي متر قابل استفاده است. اين ترانسيمتر عمل سنجش اوليه را توسط دستگاه شناور انجام داده، اين شناور جابجايي طولي سطح را توسط يك تسمه ارتباطي به فولي ارسال مي كند، فولي مورد نظر جابجايي طولي را به دوراني تبديل و با يك ديسك مدرج انكدر هم كوپل است كه با جابجايي سطح انكدر بالين ديجيتال توليد و به كنترل كننده كه از يك مدار الكترونيكي به همراه هسته كنترلي AVR تشكيل شده ارسال مي كند، قسمت كنترلي با دريافت داده هايي همچون سطح مخزن ميزان سطحي تنظيمي مستقيم وميزان سطح ماكزيمم ميزان سطح را بر روي LCD 2×16 كاركتري نمايش داده و خروجي هاي همچون RS232 و 4-20 mA در محدوده تنظيمي را جهت استفاده در يك سيستم كنترلي فراهم مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/18
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

در سيستم هايي كه امروزه بر روي انواع لوله هاي ساختمان نصب مي باشد سيستم هايي هستند كه ايجاد مجراي داخلي همانند لوله اي يك تكه با زاويه و هم هاي منطبق استاندارد در تمام مسير حركت داراي سطح مقطع يكنواخت است لذا باعث شكست مي شود. اهداف طرح به شرح زير مي باشد: الف) جلوگيري از شكست لوله ها در زاويه ها ب) ساخت سيفون 75 و 110 ميليمتر براي اولين بار در ايران با ايجاد سيستم فوق الذكر مي توان معايب لوله ها را به نحو مطلوب كاهش داد. با توجه به قابليت بالاي اين سيستم و به كارگيري فناوري جديد در آن استفاده از اين روش در اكثر موارد به صرفه و صلاح مالك سازه خواهد بود. قبلا توليد سيفون ها انجام و در حال حاضر چند شركت به توليد آن مشغول اند كه در آنها از قطرهاي ديگري استفاده شده است اما تاكنون از انشعابات 75 و 110 ميليمتر تاكنون شركتي موفق به ساخت آن نشده است. تراز بودن سطح مجراي عبور در تمام مسير بدين معني كه مجراي داخلي همانند لوله اي يك تكه با زاويه و خم هاي منطبق با استاندارد در تمام مسير داراي يك سطح مقطع يكنواخت است كه در سيفون هاي قديمي موجود چنين تكنولوژي لحاظ نگرديده و حالت استاندارد وجودنداشته است. همينطور استفاده از عمق آب بندها كاملا با الزامات استاندارد منطبق گرديده اند و لازم به ذكر است كه ديگر پيامدهاي ناشي از رسوب مواد مزبور در كف سيفون ايجاد نگرديده كه خود باعث هزينه و دردسر هاي زياد براي مصرف كنندگان مي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/11
مالک/مالکان: حسن زياري
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

دستگاه ميكسر آزمايشگاهي توليد قير پليمري عمل اختلاط قير و پليمر را بواسطه ايجاد نيروي برشي زياد با سر مخصوص خود انجام مي دهد. نياز به در اختيار داشتن چنين دستگاهي در آزمايشگاههاي قير و آسفالت دانشگاهها با توجه به پيشرفت راهسازي در دو دهه اخير امري ضروري مي باشد. اين دستگاه بدليل توان ايجاد دور و گشتاور بالا در فرايند اختلاط، توانايي قابل ملاحظه اي در اختلاط و توليد انواع مخلوطها اعم از جامد در مايع (پليمر در قير)، مايع در مايع و ... را دارا مي باشد. استفاده از قيرهاي پليمري در صنعت راهسازي بمنظور توليد مخلوطهاي آسفالتي با مقاومت و دوام بالا در مقايسه با آسفالتهاي متداول در سالهاي اخير بطور چشمگيري افزايش يافته است. افزودن مواد پليمري به آسفالت باعث سفت شدن مخلوط و مانع بروز تغيير شكلهاي موضعي بزرگ و در زير چرخهاي وسايل نقليه خواهد شد. اثر پليمرها بر روي مشخصات فني آسفالت، كم نمودن وابستگي و حساسيت خواص مكانيكي مخلوط، آستقامت و ويسكوزيته نسبت به تغييرات درجه حرارت است. در اين راستا، آزمايشگاههاي مراكز تحقيقاتي و دانشگاهها مي بايست مجهز به دستگاه توليد كننده قير پليرمي به منظور انجام تحقيقات در اين بازه باشند. دستگاه مذكور كه عمل اختلاط قير و پليمر را بواسطه ايجاد نيروي برشي زياد با سر مخصوص خود انجام مي دهد، در كشور موجود نمي باشد. اين دستگاه، مناسب براي محدوده گسترده كار آزمايشگاهي از جمله اختلاط، امولسيون سازي (مايع در مايع)، همگن سازي ، جداسازي و حل مواد در يكديگر (جامد در مايع و ...) مي باشد. بدليل قابليت كار اين دستگاه در دور و گشتاورهاي مختلف و دلخواه، خروجي بسيار مهم در نتيجه بكارگيري اين دستگاه ، توليد قيرهاي پليمري مختلف و امكان دسترسي و نائل شدن به بهترين و اقتصادي ترين محصول (قير اصلاح شده) در نتيجه انجام آزمايشهاي متعدد مي باشد كه به سبب آن امكان توليد آسفالت هاي جديد و با كيفيت در صنعت راهسازي كشور به وجود خواهد آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/03
مالک/مالکان: داود مستوفی‌نژاد
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

امروزه با پيشرفت علم مهندسي عمران و امكان طراحي سازه هاي ايمن، استفاده از بتن در ساخت سازه ها، به دليل خواص ويژه ي آن، بيش از پيش مورد توجه قرار گرفته است. با اين وجود در برخي از موارد، به دلايل مختلف، ممكن است سازه، معيارهاي ايمني را از دست بدهد و از لحاظ مهندسي غير قابل استفاده تلقي مي شود. از جمله اين موارد مي توان به خطاهاي محاسباتي، ضعف در اجرا، تغيير كاربري سازه، تغيير آيين نامه ها، و عوامل مخرب محيطي اشاره كرد. در اين موارد بهترين راه كار، تقويت سازه بتني مي باشد. در سال هاي اخير، تحقيقات بسيار زيادي در مورد تقويت سازه هاي بتني توسط ورق هاي FRP (fiber reinforced polymers) صورت گرفته است و اين امر، امكان طراحي هاي ايمن را براي مهندسين فراهم كرده است. همچنين خواص ويژه ي FRP، از جمله دوام بسيار زياد در مقابل عوامل مخرب محيطي، مقاومت كششي بسيار زياد، اجراي ساده، وزن كم وامكان حمل و نقل آسان، آن را بيش از پيش مورد توجه طراحان قرار داده است. اختراع حاضر روشي نوين دراتصال ورق هاي FRP به تير بتني مي باشد كه علاوه بر كاهش حجم عمليات آماده سازي سطحي، با به تعويق انداختن مكانيزم ترد گسيختكي (جداشدگي ورق) امكان استفاده از حداكثر ظرفيت كششي مصالح FRP را فراهم مي نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/26
مالک/مالکان: قاسم كريمي
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

خلاصه اين اختراع تحت عنوان مكانيزم كنترل مفصل زانو با استفاده از تغيير موقعيت انتهاي فنر مربوط به زمينه هاي تكنولوژي توانبخشي و بازتواني و رباتيك مي شود و در حال حاضر در قالب ربات هاي پوشيدني، ارتزها و پروتز ها و ربات هاي راه رونده دوپا، زمينه هاي كاربردي ملموسي با استفاده از آن مشاهده مي شود. اين سيستم متشكل از يك محرك دوراني است كه پوسته آن به يك لينك و محور آن به يك فنر پيچشي متصل شده است. انتهاي فنر نيز به لينك ديگر متصل مي شود. مكانيزم كنترلي جديدي كه معرفي شده است به تغيير موقعيت انتهاي فنر پيچشي روي يك طرف از مفصلي كه روي آن نصب مي شود مي پردازد. اين مكانيزم تنها با همين يك مشخصه در سيستم محرك، هم مي تواند مقاومت مفصل زانو را تامين كند وهم انرژي لازم را در رفتارهاي مشخص ايجاد نمايد. به منظور ارتقاء عملكرد مدل، از يك دمپر دوراني نيز در كنار فنر استفاده مي شود. سادگي در طراحي، تحليل، تفسير و ساخت و انعطاف پذيري و تطبيق پذيري سيستم با استفاده از اين مكانيزم كنترلي از جمله مزاياي اين اختراع به شمار مي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/14
مالک/مالکان: ساناز سامی
تاریخ ثبت: 1389/12/25
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

خلاصه امروزه پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي ناشي از استنشاق گازهاي متصاعد شده از پخت غذاها در اشپزخانه اهميت بسيار فراواني دارد. همچنين صرفه جويي در مصرف انرژي در بكارگيري وسايل نيز بايد مورد توجه قرار گيرد. بنابراين براي فراهم كردن بهترين انتخاب در مكش هود و مصرف انرژي وسالم سازي هواي آشپزخانه هودهوشمند را ساختيم. در هودهاي امروزي از سنسورهاي تشخيص گاز جهت بهبود كارايي استفاده شده است اما حساسيت بالاي اين سنسور ها به دما و محيط پيراموني باعث ناتواني در هوشمند كار كردن اين هودها شده است. يكي از عوامل مهم در استفاده نادرست از هودهاي موجود در بازار بهينه نبودن مصرف انرژي، تخمين نادرست ميزان مكش، بدليل اشباع شدن حس بويايي آشپزها و ناتواني در درك ميزان گازهاي موجود در هوا و انتخاب نادرست دور موتورهود است. كه مي توان با كمك گرفتن از علم الكترونيك اين مشكل را رفع كرد، اگر چه در شرايط آزمايشگاهي مي توان هود را كنترل كرد اما براي كارايي در هر شرايط محيطي يكي نرم افزار قدرتمند مورد نياز است. در اين دستگاه با استفاده از سنسور هاي تشخيص گاز و تركيب آن با هوش مصنوعي اطلاعات درست از محيط استخراج شده و توسط سيستم كنترلي طراحي شده است كه قابليت يادگيري و تطابق با محيط را دارا مي باشد بهترين دور موتور انتخاب مي شود. جهت پاكسازي هواي محيط آشپزخانه و سالم سازي آن، فيلترهاي نانو در هود تعبيه شده است. همچنين در اين دستگاه هشدار نشت گاز شهري و قطع شير اصلي گاز در نظر گرفته شده است. مهمترين كاربرد اين هود در اشپزخانه هاي صنعتي و خانگي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/29
مالک/مالکان: هادی اکبری
تاریخ ثبت: 1389/12/24
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

خلاصه جك هاي تمام اتوماتيك در گذشته جك ها اكثرا به صورت مكانيكي بوده و بيشتر از چرخ دنده ها و يا مهره استفاده مي شد كه در اين صورت اصطكاك در حدود 60% بوده كه بايد قبل از استفاده امتحان مي شد. استفاده از جك هاي قبلي به صورت پي در پي باعث خوردگي رزوه و چرخ دنده ها مي شد كه اين عاملي بسيار مهم براي عدم ايمني بودن جك در زير بار مي شد. با استفاده از پيستون كه به انتهاي ميله آب كاري شده بسته مي شود و پكينيگ روي پيستون قرار مي گيرد سپس فنر آب كاري شده دور اين ميله فولادي قرار مي گيرد. اين اجزا داخل سيلندر جاسازي مي شود. بعد بوش فولادي را در انتهاي فنر قرار مي دهيم سپس به انتهاي سيلندر مهره را مي بنديم (درپوش داراي مهره به ابتداي سيلندر جوش داده مي شود) . توسط شلنگ هاي فشار قوي به پمپ هيدروليك وصل مي شود پمپ هيدروليك نيز توسط يك موتور روغن را به داخل جك فشار مي دهد و توسط يك ربع گرد جك به حالت اول برمي گردد. اين جك ها به صورت ثابت وبه عنوان يك سيستم تمام اتوماتيك بر روي بدنه خودرو نصب مي شود كه از لحاظ فيزيكي، مقاومتي و استاتيكي كاملا محاسبه شده قرار مي گيرد و در صورت نياز به جك فقط كافي است با چرخاندن يك ربع گرد و كليد مربوط به هر چرخ همان چرخ مورد نظر به طور اتوماتيك بالا مي رود حتي در صورت نياز به استفاده از دوجك به طور همزمان مي توان هر دو كليد مربوطه را به طور همزمان استفاده كرد. براي تمامي خودروهاي سبك ونيمه سنگين و سنگين و به عنوان تنظيم پايه هاي اجسام سنگين كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/26
مالک/مالکان: حمیدرضا صحت
تاریخ ثبت: 1389/12/24
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

در اين پمپ نيروي دوراني موتور مستقيما از طريق محور اصلي به زوج بادامك هايي كه در پايين و انتهاي شفت قرار گرفته اند منتقل شده كه با توجه به حركت دوراني، ايجاد لنگي متوازني در كوپل تركيبي بادامك ها مي كند. پيستوني كمه در بين اين دو زوج بادامك قرار گرفته نيز با توجه به تثبيت در محور چرخشي خود، شروع به حركت رفت و برگشت در فضاي بين اين دو بادامك را مي كند. شكل پيستون طوري طراحي شده است كه با هر يك از بادامك ها بصورت جداگانه در طي حركت دوراني فضاي موجودبين خود را به حداقل و حداكصر حجم خود رسانده، چنانچه در زماني كه فضاي موجود در طرفي از پيستون و سيلندر به حداكثر خود مي رسد، در همان زمان فضاي طرف ديگر پيستون به حداقل حجم رسيده كه اين خود باعث توازن كاري در نيم سيكل دوران مي گردد. عمل ورود وخروج سيگنال توسط شيارهايي كه در بدنه بادامك ها طراحي شده انجام مي گيرد، همچنين عمل باز و بسته شدن دريچه ها با توجه به موقعيت شيارهاي مربوطه، صورت مي پذيرد كه اين خود باعث كوچكتر شدن ابعاد پمپ و همچنين به دليل عدم استفاده از ملزومات اضافي در رابطه با ورود و خروج سيال، باعث بهبود راندمان مي گردد. مي توان بنا بر لزوم استفاده از اين پمپ به عنوان يك كمپرسور و هم به عنوان يك پمپ در صنايع مربوطه استفاده كرد.

موارد یافت شده: 17